Generel info og prøvetime

Hvad koster det?

Du kan til enhver tid møde op på motion/teknik-holdet og få en prøvetime. Når du har prøvet at træne kan du beslutte, om du vil meldes ind i klubben.

Træningen koster 125 kr. per måned.  Kontingentet betales kvartalsvist (1. januar, 1. april, 1. juli, og 1. oktober). Juli måned er gratis.

Hvis du melder dig ind midt i en periode, skal du kun betale for de måneder, der er tilbage.

Hvornår skal jeg komme?

Hvis du vil se om Kickboxing er noget for dig, så kan du bare møde op på det hold, der passer til din aldersgruppe (se nedenfor). Du behøver ikke lave en forudgående aftale, men det er en god ide at tjekke kalenderen (menupunktet ovenfor), så du er sikker på at der er træning når du kommer.


Du skal IKKE melde dig ind i klubben for at få en prøvetime. Det kan du gøre bagefter, hvis du beslutter at du vil fortsætte.


Du får en gratis prøvetime. Mød op 15-20 minutter før træningen starter, så du lige har tid til at skifte tøj og få stillet eventuelle spørgsmål til træneren.


Selvom du har tidligere erfaring med Kickboxing skal du stadig starte på Motion/Teknik-holdet. Hvis vi kan se, at du er Bruce Lee, skal vi nok rykke dig hurtigt op på kampholdet.

Er der en aldersgrænse?

På Motion/Teknik- og Sparringsholdet skal du være fyldt 14 år.


På Kickboxing Kids skal du være fyldt 10 år.

Hvilket tøj og udstyr skal jeg have med?

Medbring er par shorts/joggingbukser, en T-shirt og en vandflaske. Træningen foregår i bare fødder.

Der er ingen sparring på motion/teknik-holdet, men alligevel får du brug for boksehandsker, når du skal lære at slå på plethandsker og sandsække.

Handsker og andet nødvendigt udstyr kan du låne i klubben.

Får jeg tæsk?

I Kickboxing Academy er der mulighed for, at du kan komme til at sparre med dine klubkammerater, og hvis du bliver dygtig nok, kan du også komme i kamp.

Dog træner de fleste kickboxing for motionens skyld, og der er intet krav om, at man skal sparre, hvis man ikke har lyst.

Hvis du en dag får lyst til at sparre bliver der altid taget hensyn til den enkeltes niveau. At ”sparre” handler om, i fællesskab at udvikle hinandens evner og det gør man ikke ved at slå hinanden i stykker.

Derfor sørger træneren altid for, at sparringen foregår på en måde, så begge parter får noget ud af det.